Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

FXG Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand FXG. Als je het bestand wilt openen FXG, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ FXG

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Adobe Flash XML Graphics Format Adobe Systems

Wat is een bestand FXG?

Grafisch uitwisselingsbestandsformaat ontwikkeld door Adobe voor het Flash-platform. Op basis van een subset van MXML, een XML-gebaseerde programmeertaal die wordt gebruikt door het FLEX-kader. Ondersteunt grafische objecten, symbolen, raster effecten en lettertypen.

Het FXG-formaat verruimt de functies van het .SVG-bestandsformaat en is ontworpen om compatibel te zijn met de toekomstige mogelijkheden van Flash Player.

Hoe een bestand openen FXG?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand FXG niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de FXG lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand FXG associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand FXG openen

Andere problemen met een bestand FXG

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand FXG bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken FXG:

  • het gekozen bestand FXG is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand FXG met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand FXG bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand
Mogelijke bestandsconversies FXG
FXG naar PDFFXG naar TIFFFXG naar WBMFXG naar WBMP