Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

FZIP Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand FZIP. Als je het bestand wilt openen FZIP, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ FZIP

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Foxit Reader Add-on Format Foxit

Wat is een bestand FZIP?

Add-on voor Foxit Reader, een klein en snel PDF-programma. Hiermee voegt u extra functies toe aan het programma, zoals taalondersteuning, JavaScript-ondersteuning, beelddecodering en inhoudsmanagementfuncties.

FZIP-bestanden kunnen worden geïnstalleerd door de functie "Install Updates" in het Foxit Reader Help menu te selecteren. De add-on wordt geïnstalleerd in de Foxit Reader-installatie directory.

Hoe een bestand openen FZIP?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand FZIP niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de FZIP lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand FZIP associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand FZIP openen

Andere problemen met een bestand FZIP

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand FZIP bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken FZIP:

  • het gekozen bestand FZIP is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand FZIP met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand FZIP bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand