Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

FZP Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand FZP. Als je het bestand wilt openen FZP, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ FZP

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Fritzing Part Format Fritzing

Wat is een bestand FZP?

Bestand gebruikt door Fritzing, een programma dat wordt gebruikt voor het creëren van interactieve elektronica-ontwerpen. Biedt beschrijvende informatie voor een elektronisch onderdeel, dat elk onderdeel van een elektronica circuit kan zijn. Ook opgeslagen met vier .SVG-bestanden die de verschillende weergaven (breadboard, schematische, PCB en onderdelenbak) voor het onderdeel bevatten.

FZP-bestanden kunnen worden gebruikt om delen te delen met andere Fritzing-gebruikers.

Hoe een bestand openen FZP?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand FZP niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de FZP lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand FZP associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand FZP openen

Andere problemen met een bestand FZP

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand FZP bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken FZP:

  • het gekozen bestand FZP is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand FZP met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand FZP bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand