Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

G3A Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand G3A. Als je het bestand wilt openen G3A, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ G3A

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Casio Prizm Program Format Casio

Wat is een bestand G3A?

Add-in bestand dat wordt gebruikt door de Casio Prizm, een grafische calculator. Vaak gebruikt voor het toevoegen van kleine spelletjes of handige hulpprogramma's. Geschreven in C of op lage niveau montage taal. Kan worden verpakt met behulp van het mkg3a programma en vervolgens geüpload naar de opslagkaart op de Prizm.

Na het kopiëren van G3A-bestanden naar de hoofdmap van de opslag van Prizm (door verbinding te maken met een pc via USB), kunt u de invoegtoepassing zien in het hoofdmenu wanneer u de Prizm start.

Hoe een bestand openen G3A?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand G3A niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de G3A lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand G3A associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand G3A openen

Andere problemen met een bestand G3A

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand G3A bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken G3A:

  • het gekozen bestand G3A is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand G3A met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand G3A bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand