Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

G3D Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand G3D. Als je het bestand wilt openen G3D, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ G3D

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
GOM ATOS 3D Scan Format GOM

Wat is een bestand G3D?

CAD bestand gemaakt door een ATOS optische 3D scanner, een apparaat dat optische methoden gebruikt om de geometrie van een real-world object digitaal te bouwen. Ondersteunt gegevens zoals mazen en puntwolken. Gebruikt voor visualisatie en dimensionale analyse.

G3D bestanden kunnen bekeken worden met de gratis GOM Inspect software. Kies Bestand & rarr. Import & rarr. Bestand ... En selecteer dan uw G3D-bestand.

Het GOM 3D formaat is vergelijkbaar met het .STL (Stereolithography) formaat maar is compacter. Beide formaten kunnen miljoenen punten opslaan en kunnen groot zijn in grootte. Daarom is een geschikte computer nodig om ze te analyseren.

Hoe een bestand openen G3D?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand G3D niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de G3D lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand G3D associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand G3D openen

Andere problemen met een bestand G3D

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand G3D bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken G3D:

  • het gekozen bestand G3D is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand G3D met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand G3D bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand