Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

G726 Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand G726. Als je het bestand wilt openen G726, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ G726

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Raw CCITT/ITU G.726 ADPCM Sound Data Format N/A

Wat is een bestand G726?

Audio-formaat dat ruwe G.726 2, 3, 4 of 5-bits ADPCM (Adaptive Differential Pulse-Code Modulation) gegevens bevat. Definieerd door de CCITT (International Telegraph and Telephone Consultative Committee).

Hoe een bestand openen G726?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand G726 niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de G726 lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand G726 associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand G726 openen

Andere problemen met een bestand G726

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand G726 bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken G726:

  • het gekozen bestand G726 is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand G726 met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand G726 bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand