Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

GADGET Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand GADGET. Als je het bestand wilt openen GADGET, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ GADGET

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Windows Sidebar Gadget Format Microsoft

Wat is een bestand GADGET?

Een GADGET-bestand is een klein programma dat draait in de zijbalk van Windows Vista of Windows 7. Het slaat verscheidene webgebaseerde bestanden op in een Zip-archiefformaat en kan de .HTML-, .CSS-, .JS-bestanden en andere webbestanden bevatten. GADGET-bestanden worden gebruikt voor kleine programma's zoals nieuwsfeeds, zoekhulpmiddelen, hulpprogramma's en kleine spellen.

Andere soorten gadgets zijn web gadgets en SideShow gadgets. Web gadgets kunnen op webpagina's worden geplaatst, terwijl SideShow-gadgets op mobiele telefoons, digitale fotolijsten en andere apparaten draaien.

Als u een Windows-gadget op gebruikersniveau installeert, worden de installatiebestanden in de volgende map geplaatst:

[gebruiker] AppDataLocalMicrosoftWindows SidebarGadgets

De standaard Windows-gadgets zijn geïnstalleerd in de volgende mappen:

C: Program FilesWindows SidebarSared Gadgets

C: Program FilesWindows SidebarGadgets

Vroeger kunnen gadgets worden gedownload van de Windows Live Gallery, maar Microsoft heeft de galeriedienst gestaakt.

Aangezien GADGET-bestanden in een .ZIP-formaat zijn opgeslagen, kunt u hun bestandsuitvoering wijzigen in ".Zip" en openen met een Zip-compatibel decompressieprogramma.

Hoe een bestand openen GADGET?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand GADGET niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de GADGET lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand GADGET associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand GADGET openen

Andere problemen met een bestand GADGET

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand GADGET bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken GADGET:

  • het gekozen bestand GADGET is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand GADGET met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand GADGET bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand