Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

GAL Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand GAL. Als je het bestand wilt openen GAL, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ GAL

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
GenePix Array List Format Molecular Devices

Wat is een bestand GAL?

Biologisch gegevensbestand gemaakt in het GenPix Array List (GAL) formaat. Bevat de namen en locaties (sector, rij en kolom) van de "functies" op een microarray slide. Gebruikt voor het vastleggen van bloeiende plekken op microarrays in biologische experimenten en kan gebruikt worden voor kwantitatieve analyse.

GAL-bestanden maken gebruik van de tab-gescheiden, gewoon tekstformaat dat is opgegeven in de Axon Text Format (.ATF-bestanden). Ze worden vaak gegenereerd uit Microsoft Excel-spreadsheets door de spreadsheet te exporteren naar een tab-gescheiden tekstbestand en vervolgens de bestandsnaam extensie te wijzigen in ".Gal."

Hoe een bestand openen GAL?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand GAL niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de GAL lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand GAL associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand GAL openen

Andere problemen met een bestand GAL

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand GAL bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken GAL:

  • het gekozen bestand GAL is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand GAL met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand GAL bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand