Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

GALAXY Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand GALAXY. Als je het bestand wilt openen GALAXY, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ GALAXY

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Blizzard Starcraft 2 Galaxy Script Format Blizzard Entertainment

Wat is een bestand GALAXY?

Broncode bestand gemaakt met behulp van Blizzard's Galaxy taal, die wordt gebruikt voor het programmeren van game triggers en computer kunstmatige intelligentie modules voor StarCraft II: Wings of Liberty. Bevat variabelen, instructies en andere logica voor het spel. Gebruikt om de manier waarop de computer wordt afgespeeld tegen menselijke spelers, of voor het scripten van game triggers.

GALAXY-bestanden worden meestal opgenomen in Blizzard Mo'PaQ-archieven, die de .MPQ-extensie gebruiken. Ze kunnen bewerkt worden met de StarCraft II Editor (ook wel de "Galaxy Editor" genoemd), die bij de StarCraft II-installatie is opgenomen. Andere bestanden die GALAXY-bestanden bevatten, zijn .SC2DATA en .SC2ARCHIVE-archieven, die beide gegevens opslaan met het MPQ-formaat.

Hoe een bestand openen GALAXY?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand GALAXY niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de GALAXY lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand GALAXY associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand GALAXY openen

Andere problemen met een bestand GALAXY

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand GALAXY bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken GALAXY:

  • het gekozen bestand GALAXY is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand GALAXY met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand GALAXY bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand