Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

GALLERYITEM Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand GALLERYITEM. Als je het bestand wilt openen GALLERYITEM, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ GALLERYITEM

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
SMART Notebook Gallery Item Format SMART Technologies

Wat is een bestand GALLERYITEM?

Galerijdocumentbestand dat wordt gebruikt door SMART Technologies 'classroom management en whiteboard software. Bevat een of meer galerieartikelen uit de klaslokaaldatabase van een leraar. Mag clip art beelden, video, audio, .NOTEBOOK-bestanden of andere soorten inhoud bevatten. Gebruikt voor het exporteren van galerie documenten en delen ze via e-mail of internet.

GALLERYITEM-bestanden worden geleverd in een SCORM-formaat (SHORM), dat is een e-learning-standaardspecificatie die wordt gebruikt voor het overbrengen van inhoud binnen leer management systemen. GALLERYITEM-bestanden kunnen worden geïmporteerd door ze te dubbelklikken.

Hoe een bestand openen GALLERYITEM?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand GALLERYITEM niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de GALLERYITEM lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand GALLERYITEM associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand GALLERYITEM openen

Andere problemen met een bestand GALLERYITEM

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand GALLERYITEM bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken GALLERYITEM:

  • het gekozen bestand GALLERYITEM is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand GALLERYITEM met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand GALLERYITEM bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand