Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

GAME Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand GAME. Als je het bestand wilt openen GAME, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ GAME

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Command & Conquer Red Alert 3 Format GameSalad

Wat is een bestand GAME?

Game bestand gemaakt door GameSalad Creator, een programma dat wordt gebruikt voor het bouwen van spelletjes voor iOS, Android en het web (HTML5). Opslaan van een verpakt videospelletje dat in de software wordt uitgevoerd uit een .GAMEPROJ-projectbestand. Gemaakt door Bestand & rarr te kiezen. Uitvoer naar iPhone vanuit het toepassingsmenu GameSalad.

GAME-bestanden worden gebruikt voor het uploaden van GameSalad-projecten naar de GameSalad-website, die het bestand omzetten naar een Xcode-project (.XCODEPROJ). Aangezien Apple vereist dat apps worden ingediend met behulp van Xcode, is dit een noodzakelijke stap voordat ontwikkelaars GameSalad-apps kunnen verzenden naar de iTunes- of Mac-appwinkels. GAME-bestanden zelf kunnen niet worden uitgevoerd, en worden alleen gebruikt voor conversie naar Xcode.

GAME-bestanden zijn .ZIP-bestanden die de extensie ".Game" gebruiken.

Hoe een bestand openen GAME?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand GAME niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de GAME lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand GAME associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand GAME openen

Andere problemen met een bestand GAME

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand GAME bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken GAME:

  • het gekozen bestand GAME is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand GAME met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand GAME bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand