Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

GAMEPROJ Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand GAMEPROJ. Als je het bestand wilt openen GAMEPROJ, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ GAMEPROJ

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
GameSalad Game Project Format GameSalad

Wat is een bestand GAMEPROJ?

Game development project gemaakt door de Mac versie van GameSalad Creator, een programma dat wordt gebruikt voor het maken van Android, IOS, Kindle, Nook, HTML5 en Mac OS X games. Sla een reeks van "scènes", "acteurs" en "tafels" op, evenals gedrag die bepalen hoe de acteurs elkaar interageren in elke scene. Sla ook alle activa op, inclusief geluiden en afbeeldingen.

GameSalad-projecten kunnen worden gepubliceerd in de Apple iTunes Store, de Mac App Store, de Google Play (Android) winkel of op het web. Merk op dat Google Play-publicatie alleen ondersteund wordt in de Pro-versie van GameSalad. Kies de knop Publiceren in de titelbalk van het venster om het spel te publiceren.

Voordat u spellen publiceert, kunt u ze bekijken met behulp van GameSalad's iOS Viewer of Android Viewer. De iOS Viewer kan worden uitgevoerd op een eigenlijke iPhone of met de iOS Simulator die bij Xcode wordt geleverd.

De Windows-versie van GameSalad gebruikt de extensie .GSPROJ. U kunt projecten overbrengen tussen de Mac en Windows versies van de software.

Hoe een bestand openen GAMEPROJ?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand GAMEPROJ niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de GAMEPROJ lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand GAMEPROJ associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand GAMEPROJ openen

Andere problemen met een bestand GAMEPROJ

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand GAMEPROJ bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken GAMEPROJ:

  • het gekozen bestand GAMEPROJ is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand GAMEPROJ met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand GAMEPROJ bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand