Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

GAU Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand GAU. Als je het bestand wilt openen GAU, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ GAU

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Microsoft Flight Simulator Gauge Format Microsoft

Wat is een bestand GAU?

Vliegtuigmeter gebruikt door Microsoft Flight Simulator. Inclusief hoogtemeters, GPS displays, weerradaren, radio stacks, enz. Kan geïmporteerd worden en gebruikt worden met verschillende vliegtuigen.

Gauge bestanden moeten opgeslagen worden in de map C: Program FilesMicrosoft GamesFS200xGauges om toegankelijk te zijn voor het programma. Aangepaste meters kunnen worden aangemaakt met aangepaste foto's of kunstwerken en C ++-programmering.

Hoe een bestand openen GAU?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand GAU niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de GAU lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand GAU associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand GAU openen

Andere problemen met een bestand GAU

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand GAU bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken GAU:

  • het gekozen bestand GAU is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand GAU met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand GAU bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand