Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

GB1 Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand GB1. Als je het bestand wilt openen GB1, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ GB1

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Game Maker Backup Format YoYo Games

Wat is een bestand GB1?

Back-up van een game project gemaakt met Game Maker, een game development programma. Gemaakt in het geval dat het oorspronkelijke projectbestand beschadigd raakt of per ongeluk wordt verwijderd.

Het aantal back-upbestanden gemaakt door Game Maker kan worden geselecteerd door de Preferences in het Game Maker programma te openen en het tabblad 'Algemeen' te selecteren. Voer vervolgens het aantal back-ups in dat u wilt opslaan naast "Maximale aantal back-ups."

Hoe een bestand openen GB1?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand GB1 niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de GB1 lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand GB1 associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand GB1 openen

Andere problemen met een bestand GB1

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand GB1 bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken GB1:

  • het gekozen bestand GB1 is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand GB1 met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand GB1 bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand