Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

GBAP Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand GBAP. Als je het bestand wilt openen GBAP, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ GBAP

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
GLBasic Project Format Dream Design Entertainment

Wat is een bestand GBAP?

Project bestand gemaakt door GLBasic, een software ontwikkeling IDE gebruikt om programma's te maken voor meerdere platforms. Beheert projectinformatie alsook verwijzingen naar projectbroncode bestanden (.GBAS-bestanden). Wordt gebruikt voor het ontwikkelen van project en compileert ze vervolgens in uitvoerbare programma's.

De GLBasic SDK wordt gebruikt voor het ontwikkelen van programma's met behulp van de GLBasic taal. De software wordt vaak gebruikt voor het maken van games, en kan worden gebruikt om applicaties op te stellen voor Windows, Mac OS X, Linux, iPhone en Windows CE-platformen.

GBAP-bestanden worden opgeslagen met behulp van XML-opmaak, zodat ze kunnen worden bekeken met elke tekstverwerker.

Hoe een bestand openen GBAP?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand GBAP niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de GBAP lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand GBAP associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand GBAP openen

Andere problemen met een bestand GBAP

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand GBAP bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken GBAP:

  • het gekozen bestand GBAP is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand GBAP met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand GBAP bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand