Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

GBAS Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand GBAS. Als je het bestand wilt openen GBAS, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ GBAS

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
GLBasic Source File Dream Design Entertainment

Wat is een bestand GBAS?

Broncode tekstbestand geschreven in de GLBasic programmeertaal. Definieert variabelen, functies en applicatie logica. Wordt gewoonlijk gebruikt bij andere bronbestanden in een GLBasic-project (.GBAP-bestand), dat kan worden samengesteld in een uitvoerbaar programma.

GLBasic is een commercieel software-ontwikkelingsinstrument dat gebruikt wordt om programma's te ontwikkelen in de GLBasic-taal. De software wordt vaak gebruikt voor het creëren van games, en kan toepassingen compileren voor Windows, Mac OS X, Linux, iPhone en Windows CE-platformen.

Aangezien GBAS-bestanden worden opgeslagen in gewone tekst, kunnen ze bewerkt worden met een teksteditor.

Hoe een bestand openen GBAS?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand GBAS niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de GBAS lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand GBAS associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand GBAS openen

Andere problemen met een bestand GBAS

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand GBAS bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken GBAS:

  • het gekozen bestand GBAS is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand GBAS met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand GBAS bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand