Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

GBC Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand GBC. Als je het bestand wilt openen GBC, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ GBC

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Nintendo GameBoy Colour Emulator ROM Image Format N/A

Wat is een bestand GBC?

ROM-afbeelding van een klassiek Nintendo Game Boy videospel. Mag maximaal 32.768 kleuren bevatten, maar slechts 56 kunnen tegelijkertijd worden weergegeven. Kan op een Mac of PC worden afgespeeld met een Game Boy emulator.

Game Boy Color is in 1998 vrijgegeven en is achterwaarts compatibel met originele Game Boy games.

Hoe een bestand openen GBC?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand GBC niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de GBC lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand GBC associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand GBC openen

Andere problemen met een bestand GBC

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand GBC bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken GBC:

  • het gekozen bestand GBC is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand GBC met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand GBC bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand