Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

GBI Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand GBI. Als je het bestand wilt openen GBI, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ GBI

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
GBurner Disk Image Format gBurner Systems

Wat is een bestand GBI?

Schijf authoring project gemaakt met gBurner, een cd / dvd brander tool. Hiermee slaat u een lijst van bestanden en schijfbranden op. Kan worden gebruikt om data- en audio-cd's, dvd's, opstartschijven en multisessie-cd's en dvd's te maken.

gBurner ondersteunt CD-R, CD-RW, DVD-R, DVD + R, DVD-RW, DVD + RW, DVD-R DL, DVD + R DL en DVD-RAM discs.

Hoe een bestand openen GBI?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand GBI niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de GBI lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand GBI associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand GBI openen

Andere problemen met een bestand GBI

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand GBI bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken GBI:

  • het gekozen bestand GBI is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand GBI met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand GBI bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand
Mogelijke bestandsconversies GBI
GBI naar DAA