Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

GCH Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand GCH. Als je het bestand wilt openen GCH, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ GCH

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
C++ Precompiled Header N/A

Wat is een bestand GCH?

Bestand aangemaakt voor programma ontwikkelings applicaties zoals GNU project C en C ++ compiler (GCC) en Microsoft Visual C ++. Bevat een precompiled header .H bestand om de proces tijd voor compilers te verminderen. Soortgelijk aan precompiled header .PCH bestanden. Bevat C / C ++ programmeertaal die wordt verwezen door andere broncode bestanden, zoals .CPP-bestanden.

Hoe een bestand openen GCH?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand GCH niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de GCH lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand GCH associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand GCH openen

Andere problemen met een bestand GCH

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand GCH bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken GCH:

  • het gekozen bestand GCH is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand GCH met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand GCH bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand