Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

GCM Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand GCM. Als je het bestand wilt openen GCM, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ GCM

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
GameCube Image Format Nintendo

Wat is een bestand GCM?

Nintendo GameCube spel opgeslagen als een schijfafbeelding. Bevat de exacte inhoud van een GameCube-schijf. Kan worden verbrandt naar een mini-DVD voor de GameCube-console of op een pc afgespeeld met een GameCube-emulator.

Hoe een bestand openen GCM?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand GCM niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de GCM lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand GCM associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand GCM openen

Andere problemen met een bestand GCM

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand GCM bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken GCM:

  • het gekozen bestand GCM is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand GCM met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand GCM bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand