Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

GCT Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand GCT. Als je het bestand wilt openen GCT, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ GCT

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Ocarina Cheat Code Manager Exported Cheat Format Ocarina Cheat Code Manager

Wat is een bestand GCT?

Bestand aangemaakt door Ocarina Cheat Code Manager, een homebrew applicatie die gebruikt werd om cheat codes te maken voor de Ninendo Wii-spelconsole. Sla een geëxporteerd cheat bestand op, dat vervolgens op een Wii SD-kaart kan worden geüpload en door het Ocarina homebrew programma worden uitgevoerd.

Ocarina Cheat Code Manager kan GCT-bestanden niet openen, maar exporteren ze.

Hoe een bestand openen GCT?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand GCT niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de GCT lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand GCT associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand GCT openen

Andere problemen met een bestand GCT

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand GCT bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken GCT:

  • het gekozen bestand GCT is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand GCT met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand GCT bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand