Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

GCZ Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand GCZ. Als je het bestand wilt openen GCZ, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ GCZ

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Compressed GameCube/Wii ROM N/A

Wat is een bestand GCZ?

Nintendo GameCube of Nintendo Wii spelbestand opgeslagen als een gecomprimeerde schijfafbeelding. Bevat een kopie van de gegevens van een spelschijf, maar comprimeert het om de spatieruimte op te slaan. Net als een .GCM bestand, behalve dat is het gecomprimeerd. Kan worden gemaakt en geopend met de Dolphin emulator.

Hoe een bestand openen GCZ?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand GCZ niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de GCZ lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand GCZ associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand GCZ openen

Andere problemen met een bestand GCZ

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand GCZ bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken GCZ:

  • het gekozen bestand GCZ is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand GCZ met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand GCZ bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand
Mogelijke bestandsconversies GCZ
GCZ naar ISO