Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

GDB Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand GDB. Als je het bestand wilt openen GDB, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ GDB

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Database Format Borland

Wat is een bestand GDB?

Database bestand gemaakt met Borland InterBase. Standaard extensie gebruikt door versies van InterBase voorafgaand aan InterBase 7.0. Databases gemaakt met InterBase 6.5 en eerder hebben een limiet van 2 GB bestandsgrootte.

InterBase 7.0 en later slaat database bestanden op met een .IB-bestandsextensie.

Hoe een bestand openen GDB?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand GDB niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de GDB lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand GDB associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand GDB openen

Andere problemen met een bestand GDB

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand GDB bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken GDB:

  • het gekozen bestand GDB is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand GDB met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand GDB bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand