Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

GDF Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand GDF. Als je het bestand wilt openen GDF, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ GDF

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
GUESS Graph Data Format GUESS

Wat is een bestand GDF?

Bestand gebruikt door GUESS (Graph Exploration System), een visualisatie tool dat wordt gebruikt voor het weergeven van netwerken en wiskundige grafieken. Opslaan knooppunt en randgegevens die de grafiek en subgraphs bevatten. Gebruikt voor verkennende visualisatie in onderzoeks- en academische omgevingen.

GDF-bestanden worden opgeslagen in een tekstformaat en bevatten een reeks lijnen die de knooppunten en randen van de grafiek opgeven.

Hoe een bestand openen GDF?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand GDF niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de GDF lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand GDF associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand GDF openen

Andere problemen met een bestand GDF

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand GDF bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken GDF:

  • het gekozen bestand GDF is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand GDF met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand GDF bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand