Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

GDOC Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand GDOC. Als je het bestand wilt openen GDOC, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ GDOC

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Link To Google Docs Web Application Document Google

Wat is een bestand GDOC?

Een GDOC-bestand is een document dat is gemaakt door Google Docs, een online documentredacteur die bij Google Drive is opgenomen. Het bevat een URL, die wijst op een Google Docs-document dat is opgeslagen in Google Drive, samen met informatie over de auteur van het document. GDOC-bestanden moeten dubbelklikken, dat een document opent in Google Docs, die tekst, afbeeldingen, vergelijkingen, tekeningen, tabellen of tabellen kunnen bevatten.

Google Drive is een bestandsopslagdienst die ook de programma's Docs, Sheets en Slides bevat. Drive kan worden gedownload en geïnstalleerd in Windows of MacOS als desktop client voor het synchroniseren van externe Google Drive-bestanden met een computer. Als u de desktop client van Google Drive installeert, zijn uw Google Docs-documenten toegankelijk binnen een speciale map genaamd Google Drive, die op de lokale vaste schijf staat. Deze map wordt gebruikt om bestanden te synchroniseren met de externe Google Drive. Wanneer u dubbelklikt op een GDOC-bestand, wordt het document geopend in Google Drive in uw standaardwebbrowser.

GDOC-bestanden zijn geassocieerd met Google Docs, net als hoe .DOCX-bestanden geassocieerd zijn met Microsoft Word. De Google Docs-interface verschijnt vergelijkbaar met Microsoft Word met een werkbalk waarmee u de lettergrootte, de grootte, de afstand en de uitlijning kunt wijzigen. Het programma wordt ook geleverd met woordtelling, vertaling, spraak typen en woordenboek mogelijkheden.

Hoe een bestand openen GDOC?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand GDOC niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de GDOC lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand GDOC associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand GDOC openen

Andere problemen met een bestand GDOC

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand GDOC bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken GDOC:

  • het gekozen bestand GDOC is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand GDOC met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand GDOC bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand
Mogelijke bestandsconversies GDOC
GDOC naar DOCGDOC naar DOCXGDOC naar HTMLGDOC naar ODTGDOC naar PDFGDOC naar RTFGDOC naar TXT