Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

GDR Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand GDR. Als je het bestand wilt openen GDR, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ GDR

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Symbian OS Bitmap Font Format N/A

Wat is een bestand GDR?

Lettertype bestand dat wordt gebruikt door Symbian OS-apparaten, zoals Nokia Series 60-smartphones. Hiermee slaat u lettertekens op in een bitmapformaat. Kan via Bluetooth of USB via een PC naar de telefoon overgebracht worden.

DDR-letterbestanden moeten in de map "SystemFonts" op het Symbian-apparaat opgeslagen worden om correct te kunnen functioneren. Wanneer een nieuw lettertype is geïnstalleerd, moet het apparaat opnieuw worden gestart om de Font-en Bitmap-serverprocessen mogelijk te maken om het lettertype te herkennen.

Symbian OS-programma's, zoals FileMan en FontRemover, kunnen ook worden gebruikt om GDR-bestanden op het Symbian-apparaat te installeren of te verwijderen.

Hoe een bestand openen GDR?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand GDR niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de GDR lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand GDR associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand GDR openen

Andere problemen met een bestand GDR

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand GDR bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken GDR:

  • het gekozen bestand GDR is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand GDR met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand GDR bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand