Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

GDS Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand GDS. Als je het bestand wilt openen GDS, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ GDS

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Graphic Data System Format Cadence Design Systems

Wat is een bestand GDS?

Geïntegreerd Circuit (IC) ontwerp gecreëerd door diverse CAD-programma's. Bevat informatie over de lay-out van een circuit, inclusief de lagen, geometrische vormen en tekstlabels. Wordt gebruikt als standaard uitwisselingsformaat tussen IC-ontwerptoepassingen.

GDS-bestanden worden gemaakt in het GDS II-formaat, dat oorspronkelijk door Calma werd ontwikkeld. Om deze reden worden ze soms wel Calma-stromen genoemd. Het GDS-bestandsformaat is nu eigendom van Cadence Design Systems.

Hoe een bestand openen GDS?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand GDS niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de GDS lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand GDS associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand GDS openen

Andere problemen met een bestand GDS

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand GDS bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken GDS:

  • het gekozen bestand GDS is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand GDS met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand GDS bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand