Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

GEDCOM Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand GEDCOM. Als je het bestand wilt openen GEDCOM, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ GEDCOM

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
GEDCOM Genealogy Format N/A

Wat is een bestand GEDCOM?

Genealogie bestand geformatteerd met behulp van de GEDCOM (GEnealogical Data COMmunication) standaard. Bevat gegevens over genealogie, zoals een stamboom en informatie over personen in de stamboom. Opgeslagen in een tekstformaat.

GEDCOM-bestanden gebruiken meestal de .GED-extensie.

Hoe een bestand openen GEDCOM?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand GEDCOM niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de GEDCOM lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand GEDCOM associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand GEDCOM openen

Andere problemen met een bestand GEDCOM

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand GEDCOM bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken GEDCOM:

  • het gekozen bestand GEDCOM is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand GEDCOM met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand GEDCOM bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand