Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

GEMSPEC Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand GEMSPEC. Als je het bestand wilt openen GEMSPEC, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ GEMSPEC

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Ruby RubyGems Specification Format RubyGems

Wat is een bestand GEMSPEC?

Developer-bestand dat de kenmerken van een RubyGems .GEM-pakket specificeert. Hiermee wordt informatie opgeslagen zoals de auteur, een beschrijving, een voorbeeldgebruik en de gebruiksvergunning. Opgeslagen in een simpele tekstformaat.

RubyGems worden gebruikt voor het verspreiden van ontwikkelaarsbibliotheken voor de Ruby-programmeertaal.

Hoe een bestand openen GEMSPEC?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand GEMSPEC niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de GEMSPEC lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand GEMSPEC associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand GEMSPEC openen

Andere problemen met een bestand GEMSPEC

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand GEMSPEC bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken GEMSPEC:

  • het gekozen bestand GEMSPEC is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand GEMSPEC met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand GEMSPEC bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand