Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

GEN Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand GEN. Als je het bestand wilt openen GEN, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ GEN

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Ventura Publisher Generated Text Format N/A

Wat is een bestand GEN?

Game ROM gebruikt door Sega Genesis / Megadrive emulators. Sla een kopie van de inhoud van een originele spelcartridge op en laat het spel op een pc worden afgespeeld met ondersteunende emulatiesoftware, zoals Kega Fusion of Genesis Plus.

De GEN-extensie is verwisselbaar met de .SMD en .BIN-bestand extensies, die ook voor Sega Genesis ROM's worden gebruikt. Echter, aangezien de ".Bin" -bestanduitbreiding wordt gebruikt voor zoveel verschillende bestandsorganisaties, zijn de extensies van ".Smd" en ".Gen" soms de voorkeur.

Hoe een bestand openen GEN?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand GEN niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de GEN lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand GEN associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand GEN openen

Andere problemen met een bestand GEN

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand GEN bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken GEN:

  • het gekozen bestand GEN is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand GEN met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand GEN bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand