Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

GEOJSON Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand GEOJSON. Als je het bestand wilt openen GEOJSON, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ GEOJSON

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
GeoJSON Format GeoJSON

Wat is een bestand GEOJSON?

JSON-bestand gemaakt in het GeoJSON-formaat, een formaat dat wordt gebruikt voor geospatiale data-uitwisseling. Ondersteunt punten, lijnen, veelhoeken en andere soortgelijke primitieven. Gebruikt voor het definiëren van objecten zoals wegen, waterlichamen, gebouwen en bezienswaardigheden.

GEOJSON-bestanden kunnen worden gebruikt voor het opslaan en uitwisselen van geografische informatie tussen mapping toepassingen en andere ruimtelijke data programma's.

Hoe een bestand openen GEOJSON?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand GEOJSON niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de GEOJSON lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand GEOJSON associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand GEOJSON openen

Andere problemen met een bestand GEOJSON

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand GEOJSON bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken GEOJSON:

  • het gekozen bestand GEOJSON is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand GEOJSON met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand GEOJSON bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand