Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

GEXF Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand GEXF. Als je het bestand wilt openen GEXF, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ GEXF

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Graph Exchange XML Graph Format GEXF Working Group

Wat is een bestand GEXF?

Grafisch bestand geschreven in de taal GEXF (Graph Exchange XML Format), een taal die wordt gebruikt om netwerkstructuren te beschrijven. Specificeert de knooppunten en randen van de grafiek, evenals door gebruikers gedefinieerde attributen, zoals knooppuntgewichten of kantrichtlijnen. Kan gebruikt worden als uitwisselingsformaat tussen grafische toepassingen.

GEXF-bestanden kunnen worden gelezen en geschreven met behulp van een Java-bibliotheek genaamd gexf4j.

Hoe een bestand openen GEXF?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand GEXF niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de GEXF lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand GEXF associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand GEXF openen

Andere problemen met een bestand GEXF

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand GEXF bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken GEXF:

  • het gekozen bestand GEXF is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand GEXF met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand GEXF bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand