• Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

GF Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand GF. Als je het bestand wilt openen GF, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ GF

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
MetaFont Font Format N/A

Wat is een bestand GF?

Font bestand gegenereerd door TeX typesetting toepassingen. Hiermee slaat u de bitmap voorstelling van een lettertype op die oorspronkelijk in het vergelijkingsgebaseerde METAFONT .MF-formaat was. Gebruikt voor het genereren van glyphs (karakters) in TeX-documenten en afdrukken van lettertypes voor documentbewijzen.

GF-bestanden hebben vaak een bijbehorend .TFM-bestand met groottemetadata voor het typen van het lettertype.

Hoe een bestand openen GF?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand GF niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de GF lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand GF associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand GF openen

Andere problemen met een bestand GF

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand GF bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken GF:

  • het gekozen bestand GF is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand GF met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand GF bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand