Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

GFIE Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand GFIE. Als je het bestand wilt openen GFIE, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ GFIE

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Greenfish Icon Editor Pro Graphic Greenfish Software

Wat is een bestand GFIE?

Pictogram grafisch gemaakt door Greenfish Icon Editor (GFIE) Pro, een programma dat wordt gebruikt voor het bewerken van Windows-iconen, cursors en icoon bibliotheekbestanden. Opslaan van een of meer "pagina's", die afbeeldingen opslaan voor een bepaald pictogrambeeldgrootte (eG, 48x48 of 32x32). Sla ook lagen op elke pagina, evenals de huidige bewerkingsstatus op.

Greenfish Icon Editor Pro-graphics kunnen worden geëxporteerd naar Windows-iconen (.ICO-bestanden), cursors (.CUR-bestanden) of andere grafische indelingen.

Hoe een bestand openen GFIE?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand GFIE niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de GFIE lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand GFIE associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand GFIE openen

Andere problemen met een bestand GFIE

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand GFIE bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken GFIE:

  • het gekozen bestand GFIE is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand GFIE met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand GFIE bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand