Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

GFORM Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand GFORM. Als je het bestand wilt openen GFORM, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ GFORM

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Link To Google Forms Web Application Form Document Google

Wat is een bestand GFORM?

Form document bestand dat wordt gebruikt door Google Drive, een cloud storage service. Links naar een Google-formulier online, die een reeks invoervelden bevat die gebruikers kunnen invullen. Dubbelklikt om het formulier in Google Docs te openen (in de webbrowser van de gebruiker).

GFORM-bestanden worden gemaakt in een speciale map genaamd Google Drive wanneer de desktop client van Google Drive is geïnstalleerd. De bestanden werken als aanwijzingen voor de online formulieren die zijn gemaakt met het gebruikersaccount van de gebruiker.

Google Forms worden vaak gebruikt voor het leveren van enquêtes en het verzamelen van gegevens online.

Hoe een bestand openen GFORM?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand GFORM niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de GFORM lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand GFORM associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand GFORM openen

Andere problemen met een bestand GFORM

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand GFORM bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken GFORM:

  • het gekozen bestand GFORM is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand GFORM met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand GFORM bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand
Mogelijke bestandsconversies GFORM
GFORM naar CSV