Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

GFP Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand GFP. Als je het bestand wilt openen GFP, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ GFP

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
GreenForce-Player Audio Or Video Format GreenForce-Player

Wat is een bestand GFP?

Audio- of videobestand gemaakt door GreenForce-Player, een gratis multimediaspeler. Bewaart de multimediadata met behulp van een eigen DRM-copyright-beveiligingstechniek. Bevat wachtwoordbescherming en kan metagegevens bevatten.

GFP-bestanden kunnen worden gedecodeerd en afgespeeld in de GreenForce-Player door het wachtwoord in te voeren dat gebruikt werd om de data te coderen.

Hoe een bestand openen GFP?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand GFP niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de GFP lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand GFP associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand GFP openen

Andere problemen met een bestand GFP

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand GFP bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken GFP:

  • het gekozen bestand GFP is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand GFP met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand GFP bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand