Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

GG Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand GG. Als je het bestand wilt openen GG, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ GG

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Google Desktop Gadget Format Google

Wat is een bestand GG?

Gadget ontworpen voor Google Desktop, een desktop widget en applicatiebeheerder. Vaak levert informatie zoals nieuws-, financiën- en sportverhalen aan, maar kan ook kleine spellen, zoekinterfaces en andere typen eenvoudige programma's bevatten.

Google Desktop-gadgets lijken op Apple Dashboard Widget (.WDGT) bestanden en Windows Gadget (.GADGET) bestanden. Ze worden opgeslagen in een gecomprimeerd .ZIP-formaat en kunnen web-gebaseerde bestanden bevatten, zoals HTML-, CSS-, JavaScript- en XML-bestanden.

Voor Mac OS X vereist Google Desktop Mac OS X 10.5 of hoger.

Hoe een bestand openen GG?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand GG niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de GG lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand GG associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand GG openen

Andere problemen met een bestand GG

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand GG bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken GG:

  • het gekozen bestand GG is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand GG met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand GG bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand