Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

GGR Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand GGR. Als je het bestand wilt openen GGR, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ GGR

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
GIMP Gradient Format GIMP

Wat is een bestand GGR?

Bestand gebruikt door GIMP, een cross platform, open source image editor. Bevat gradiënten die kunnen worden gebruikt om afbeeldingen of vormen te vullen met verschillende mate van kleuren, zoals aangegeven door elke gradiënt. Automatisch geladen door GIMP bij opstarten en niet bedoeld om handmatig door de gebruiker geopend te worden.

Hoe een bestand openen GGR?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand GGR niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de GGR lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand GGR associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand GGR openen

Andere problemen met een bestand GGR

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand GGR bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken GGR:

  • het gekozen bestand GGR is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand GGR met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand GGR bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand