Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

GHO Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand GHO. Als je het bestand wilt openen GHO, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ GHO

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Norton Ghost Backup Image Format Symantec

Wat is een bestand GHO?

Een GHO-bestand is een back-upbestand dat is gemaakt door Norton Ghost, een diskcloning- en back-upprogramma. Het bevat een "momentopname" van een harde schijf of ander mediatype en slaat gegevens op als een exacte kopie van de schijf. GHO-bestanden worden vaak gebruikt voor het maken van volledige harde schijfbackups.

Norton Ghost-bestanden kunnen worden gebruikt om afzonderlijke bestanden of een complete harde schijf te herstellen. GHO-bestanden kunnen ook worden gecodeerd om de back-ups te beveiligen.

Norton Ghost is vernoemd naar Ghost Solution Suite.

Hoe een bestand openen GHO?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand GHO niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de GHO lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand GHO associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand GHO openen

Andere problemen met een bestand GHO

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand GHO bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken GHO:

  • het gekozen bestand GHO is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand GHO met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand GHO bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand