Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

GID Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand GID. Als je het bestand wilt openen GID, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ GID

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Microsoft Windows Help General Index Format Microsoft

Wat is een bestand GID?

Index creëerde de eerste keer dat u Windows Help zoekt. Wordt gebruikt als configuratiebestand in Windows 95 en Windows 98. Hiermee kunt u sneller en efficiënter toegang krijgen tot Helpdocumentatie door de Help-onderwerpen te indexeren.

Hoe een bestand openen GID?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand GID niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de GID lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand GID associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand GID openen

Andere problemen met een bestand GID

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand GID bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken GID:

  • het gekozen bestand GID is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand GID met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand GID bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand