Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

GIH Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand GIH. Als je het bestand wilt openen GIH, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ GIH

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
GIMP Animated Brush GIMP

Wat is een bestand GIH?

Afbeelding pijp gebruikt door GIMP, een open source beeld bewerking applicatie. Bevat een of meer afbeeldingen die zijn opgeslagen over meerdere opeenvolgende lagen. Ook slaat instellingen op zoals de borstelafstand tussen elke afbeelding in de buis.

GIMP-beeldslangbestanden worden gebruikt voor het poetsen van afbeeldingen op een doek. Elke afbeelding in de volgorde is geschilderd op het interval tussen de borstel en de gebruiker op het doek trekt. Sommige ingebouwde GIH-bestanden bevinden zich in de /share/gimp/2.0/brushes/ directory van een GIMP-installatie.

GIH-bestanden mogen niet worden verward met GIMP-non-pipe brushes (.GBR-bestanden), die geen meerdere beeldlagen opslaan in de poets.

Hoe een bestand openen GIH?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand GIH niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de GIH lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand GIH associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand GIH openen

Andere problemen met een bestand GIH

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand GIH bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken GIH:

  • het gekozen bestand GIH is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand GIH met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand GIH bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand