Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

GITIGNORE Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand GITIGNORE. Als je het bestand wilt openen GITIGNORE, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ GITIGNORE

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Git Ignore Format Git

Wat is een bestand GITIGNORE?

Bestand gebruikt door Git, een versiebesturingssysteem dat wordt gebruikt voor het opslaan van broncode. Bevat een lijst met bestanden die niet aan de Git broncode repository moeten worden toegewezen. Vaak gebruikt voor het weglaten van niet-tekst (binaire) bestanden, OS bestanden (eG, .DS_STORE en Thumbs.Db bestanden), en tijdelijke bestanden uit de repository.

GITIGNORE-bestanden kunnen worden gemaakt voor elke subpad in de project directory structuur, zodat de regels specifiek op dat pad van toepassing zijn.

GITIGNORE-bestanden worden opgeslagen in gewoon tekstformaat en kunnen bewerkt worden met een teksteditor.

Hoe een bestand openen GITIGNORE?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand GITIGNORE niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de GITIGNORE lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand GITIGNORE associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand GITIGNORE openen

Andere problemen met een bestand GITIGNORE

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand GITIGNORE bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken GITIGNORE:

  • het gekozen bestand GITIGNORE is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand GITIGNORE met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand GITIGNORE bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand