Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

GJD Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand GJD. Als je het bestand wilt openen GJD, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ GJD

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
7th Guest Game Archive Trilobyte

Wat is een bestand GJD?

Bestand gebruikt door The 7th Guest, een ouder 3D interactief puzzelspelletje ontwikkeld door Trilobyte met behulp van de Groovie-motor. Mag verschillende mediaclips voor het spel opslaan. Begeleid door een .RL-bestand dat het formaat van de gegevens in het GJD-bestand specificeert.

GJD-bestanden worden ook gebruikt door het 11e uur en kunnen geopend worden door GROOVEX2, een programma dat bij de 11e werktijdsset wordt opgenomen.

Hoe een bestand openen GJD?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand GJD niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de GJD lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand GJD associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand GJD openen

Andere problemen met een bestand GJD

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand GJD bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken GJD:

  • het gekozen bestand GJD is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand GJD met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand GJD bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand