Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

GKS Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand GKS. Als je het bestand wilt openen GKS, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ GKS

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Graphical Kernel System Fle International Organization for Standardization

Wat is een bestand GKS?

Vector grafisch bestandsformaat gedefinieerd door de International Organization for Standards (ISO) in 1977. Bevat 2D of 3D grafische data die gebruikt wordt voor grafieken of andere grafieken. Ontworpen als een grafisch platform in het platform.

Het GKS-formaat werd gebruikt door het Amerikaanse Geologische Onderzoek, evenals sommige softwareproducten in de jaren 1980 en 1990. Echter, nu is het een verouderde bestandsindeling.

Hoe een bestand openen GKS?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand GKS niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de GKS lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand GKS associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand GKS openen

Andere problemen met een bestand GKS

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand GKS bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken GKS:

  • het gekozen bestand GKS is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand GKS met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand GKS bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand