Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

GLB Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand GLB. Als je het bestand wilt openen GLB, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ GLB

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
STK Globe Format Analytical Graphics

Wat is een bestand GLB?

Bestand dat wordt gebruikt door STK, een programma dat wordt gebruikt voor modellering en operationele missies voor ruimte, defensie systemen en elektronische systemen. Biedt een globe, dat is een 3D-model van gesimuleerde of echte wereld terrein. Wordt gebruikt voor het delen van globes met andere STK-gebruikers. Kan geïmporteerd en geëxporteerd worden via STK's Globe Manager-component.

GLB-bestanden kunnen ook worden geüpload naar een Globeserver, die bestanden bevat voor toegang tot meerdere gebruikers.

Hoe een bestand openen GLB?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand GLB niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de GLB lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand GLB associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand GLB openen

Andere problemen met een bestand GLB

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand GLB bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken GLB:

  • het gekozen bestand GLB is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand GLB met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand GLB bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand