Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

GLD Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand GLD. Als je het bestand wilt openen GLD, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ GLD

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
MPLAB C Compiler Linker Script Format Microchip Technology

Wat is een bestand GLD?

Linker script dat wordt gebruikt door de MPLAB C Compiler, die wordt gebruikt om programma logica voor Digital Signal Controllers (DCS's) en andere microcontroller units (MCU's) op te stellen. Bevat instructies die bepalen hoe de linker programmacode en data van meerdere invoerbestanden samenvoegt in een resulterend uitvoerbestand.

GLD linker scripts worden gebruikt om de locaties waar microcontroller logica en variabelen worden opgeslagen in registers en ander geheugen op de chip te controleren. Apparaatspecifieke GLD-bestanden kunnen vaak gevonden worden in de supportgld directory in een MPLAB software product installatie.

De MPLAB C Compiler staat ook bekend als MPLAB C30.

Hoe een bestand openen GLD?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand GLD niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de GLD lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand GLD associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand GLD openen

Andere problemen met een bestand GLD

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand GLD bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken GLD:

  • het gekozen bestand GLD is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand GLD met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand GLD bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand