Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

GLINK Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand GLINK. Als je het bestand wilt openen GLINK, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ GLINK

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Link To Third-party Google Drive Web Application Document Google

Wat is een bestand GLINK?

Bestand gebruikt door Google Drive cloud storage service. Gemaakt door de Google Drive-desktopclient en bevat een snelkoppeling naar een bestand dat is gekoppeld aan het Google Drive-account, maar is opgeslagen in een locatie van een Google Drive-wolk. Werkt als een snelkoppeling en opent het referentiebestand in de browser van de gebruiker wanneer u dubbelklikt.

GLINK-bestanden worden opgeslagen in de speciale Google Drive-map nadat de Google Desktop-client is geïnstalleerd. De map synchroniseert automatisch alle snelkoppelingen met het Google Drive-account.

GLINK-bestanden worden vaak gebruikt door apps van derden Drive voor het verstrekken van snelkoppelingen naar bestanden die buiten Google Drive zijn opgeslagen.

Hoe een bestand openen GLINK?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand GLINK niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de GLINK lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand GLINK associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand GLINK openen

Andere problemen met een bestand GLINK

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand GLINK bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken GLINK:

  • het gekozen bestand GLINK is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand GLINK met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand GLINK bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand