Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

GLO Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand GLO. Als je het bestand wilt openen GLO, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ GLO

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Adobe RoboHelp Glossary Format Adobe Systems

Wat is een bestand GLO?

Bestand aangemaakt door RoboHelp, een Windows Help Documentation authoring programma. Opslaan woordenlijst termen die worden gebruikt voor de help documentatie. Opgeslagen als onderdeel van het RoboHelp project (.XPJ) en kan worden samengesteld in de laatste helpdocumentatie.

GLO-bestanden worden opgeslagen in een tekstformaat en kunnen met elke tekstverwerker bekeken worden.

Hoe een bestand openen GLO?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand GLO niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de GLO lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand GLO associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand GLO openen

Andere problemen met een bestand GLO

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand GLO bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken GLO:

  • het gekozen bestand GLO is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand GLO met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand GLO bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand