Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

GLOBAL Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand GLOBAL. Als je het bestand wilt openen GLOBAL, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ GLOBAL

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Global Makefile N/A

Wat is een bestand GLOBAL?

Configuratiebestand dat de locaties van bronbestanden definieert die gebruikt worden om een ​​programma samen te stellen. Gebruikt door PHP, C / C ++, en andere talen. Automatiseert het compilatieproces en compileert alleen nieuwe of gewijzigde bestanden. Algemeen genoemd makefile.Global.

Globale bestanden worden soms door specifieke programma compilers verwezen.

Hoe een bestand openen GLOBAL?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand GLOBAL niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de GLOBAL lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand GLOBAL associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand GLOBAL openen

Andere problemen met een bestand GLOBAL

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand GLOBAL bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken GLOBAL:

  • het gekozen bestand GLOBAL is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand GLOBAL met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand GLOBAL bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand