Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

GLOX Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand GLOX. Als je het bestand wilt openen GLOX, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ GLOX

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Microsoft Office SmartArt Graphic Layout Definitions Package Format Microsoft

Wat is een bestand GLOX?

Grafisch bestand dat wordt gebruikt door Microsoft Office-productiviteitstoepassingen. Bevat de lay-out en stijlen voor een grafische afbeelding en bevat plaatshouders voor het invoegen van tekst. Gebruikt voor het vervoeren van informatie en ideeën in presentaties, grafieken en documenten.

SmartArt-grafieken zijn beschikbaar vanuit het SmartArt-gereedschap in Office 2007 en later. Aangepaste SmartArt-afbeeldingen kunnen worden gedownload van de Microsoft Office Online-website. Ze worden gedownload als .CAB-bestanden die elk een GLOX-bestand bevatten.

GLOX-bestanden maken gebruik van Open XML-opmaak, dat is het formaat dat wordt gebruikt voor .DOCX-, .XLSX- en .PPTX-bestanden.

Hoe een bestand openen GLOX?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand GLOX niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de GLOX lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand GLOX associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand GLOX openen

Andere problemen met een bestand GLOX

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand GLOX bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken GLOX:

  • het gekozen bestand GLOX is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand GLOX met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand GLOX bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand